2007. december 23., vasárnap

Richard Neihart távozott...





Richard Neihart, változó korunk kiváló előadója,súlyos betegség következtében távozott közülünk 2007. november végén.

Sokáig gondolkodtam megosszam-e ezt a hírt, mivel szomorú híreket nem továbbítok szívesen, de aztán úgy gondoltam, Mindenkinek, aki hallotta Őt beszélni Magyarországon, meg kell tudnia, hogy már nem hallhatjuk Őt élőben. Aki pedig nem hallotta, ismerje meg ezen a blogon keresztül.

Nagyon jó és örömteli emlékeket ápolt Magyarországról és rólunk, a magyar hálózatépítőkről, vállalkozókról, vezetőkről. Szeretett Magyarországra jönni.
Több cégnél is beszélt itthon, a NuSkin,a Neways, a Forever Living Products és YessPlus csoportok rendezvényein, valamint a Network Marketing Mesterelme Napon.

Meghívták cégvezetők, mint Dr. Milesz Sándor a Forever Living Products országigazgatója az FLP Sikernapjára és vezetői találkozójára.

Meghívták nagy, sokszor Európa- és világhírű hálózatokat vezető hálózatépítők mint Kenton Worthington,Váczy Károly /NuSkin-Pharmanex/, Ács Zoltán /YessPlus/, Gyólai György és Varga Anita /Neways/ valamint Krizsó Ágnes /FLP/, akinek lelkes és sikeres csapatánál tartott utoljára nagy sikerű előadást és vezető képzést Magyarországon, Székesfehérváron.
Richard Neihart sokakat inspirált világszerte előadásaival, írásaival, hanganyagaival.


Én mondhatom, egy nagyon őszinte barátot veszítettem el Richard személyében, de aminek örülök és ő is örült, hogy itt volt, itt lehetett velünk és sokunkat inspirált egy értékesebb életre.

Itt is marad velünk, én magam is igyekszem tisztelettel tovább vinni örökségét.

Ezért szeretném veled megosztani az előadás hanganyagát, amelyet a Network Marketing Mesterelme Napon tartott. A motiváló előadás címe: Megcsinálom!

Kattints az alábbi linkre:

https://soundcloud.com/mesterelmenap-hu/richard-neihart-megcsinalom

Ezzel a bloggal emléket szeretnék állítani Richard Neihartnak.

Köszönöm, ha Te is hozzájárulsz megjegyzéseddel és megosztod velünk érzéseidet, illetve bármit amit Richardtól tanultál, amivel Richard gazdagabbá tette életed.

Tisztelettel:

Mátrai Szilárd

/ Frissítés: 2023. 01. 12. /

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Szilárd!

Ez egy nagyon szép és önzetlen ajándék Tőled!
Ezt kedvelem benned, hogy nem csak az anyagiakra tudsz gondolni. Sőt!Szerintem számodra sokkal fontosabb az, hogy "hallgatóid", a Tőled, vagy az általad meghívott előadóktól hallottakat alkalmazni is tudják.
KÖSZI mindent! Vik

Mikics Lajos írta...

Szomorú szívvel hallom,hogy egy ilyen remek ember,ilyen korán távozott.A szívünkben most is itt van és a legkevesebb,hogy a tanítása szerint éljünk és tanítsunk másokat.Szilárd te méltó vagy erre a feladatra!
Köszönettel:
Mikics Lajos

Mátrai Szilárd írta...

Köszönöm Viki, köszönöm Lajos.

Névtelen írta...

Kedves Szilárd!
Nemeslelkűséged dícséri, hogy a szeretet Ünnepén ily módon állítasz emléket drága barátunknak. Nagyszerű ötlet, hogy egy életre elérhetővé tetted azok számára is akik élőben nem tudták élvezni zsenialitását.
Köszönettel: Őri Tibor

Bőjte István írta...

Szomorú szívvel olvastam én is ezt a hírt, hogy egy ilyen remek előadó és motivációs tréner ilyen hamar távozott. Nagyon sokat adott nekem a "Megcsinálom!" c. előadása és tudom, hogy nagyon sok embert fog később is elindítani ez a hanganyag.
Köszönet neked Szilárd ezért az ötletért, ajándékért!

Bőjte István

Névtelen írta...

Kedves Szilárd!

Nagyon megdöbbentett a hír.
Jó érzéssel tölt el, hogy élőben is hallhattam Őt. Fantasztikus Embert és pótolhatatlan előadót ismerhettünk meg személyében.
Köszönjük, hogy elhoztad nekünk!

Köszönettel: Rácz János

Mátrai Szilárd írta...

Köszönöm mindegyikőtöknek, hogy értékes visszajelzésetekkel emeltétek ezt a blogot.

Kathy Summer írta...

Richard egy nagyszerű ember volt. Emlékszem, mennyire meghatódtam, amikor az órájáról beszélt. A hangja még mindig itt cseng a fülemben, sajnálom, hogy többet már nem hallhatjuk élőben. Nyugodj békében, Richard, és köszönjük, amit értünk tettél.

Névtelen írta...

Ez az oldal egy nagyon emberséges gesztus, és Téged, Szilárd, többé tesz mások szemében (jó okkal).

Tisztelettel: Varga István (Eger)